Bel ons:

077 3230032

Over Ons

Specialist in kastwanden en opbergsystemen

Wij zijn de specialist als het gaat om creatieve en vernieuwende kastideeën op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en bieden passende oplossingen voor schuine wanden , plafonds ,hoeken en nissen in de meest uiteenlopende kleuren en houtdessins.

Vakmanschap

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantgericht ontwerp ,productie en distributie van maatwerkkasten behoort WINIA tot de top van de Nederlandse maakindustrie. We hebben een hecht team aan professionele vakmensen met een passie voor perfectie.

Hoogwaardige Kwaliteit

Kwaliteit heeft bij ons de absolute prioriteit. Wij werken dan ook alleen maar met hoogwaardige materialen. Al onze producten worden in eigen huis vervaardigt met de meest moderne geavanceerde CNC machines. Wij durven dan ook zonder meer een garantie van 10 jaar op onze gekochte kastwanden te geven.

Creatieve Ideeën

Maak kennis met onze producten , lees meer over onze verschillende systemen en vernuftige kastaccessoires. Vertel ons uw wensen en wij ontwerpen voor u uw eigen droomkast. U zult versteld staan van onze creatieve oplossingen.

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Wanneer u kiest voor een WINIA kanstenwand op maat mag u rekenen op de beste service van begin tot eind. Klantgericht handelen is heel belangrijk voor ons. We denken graag met u mee en ontnemen zoveel mogelijk zorgen waar mogelijk.

HEEFT U SPECIALE WENSEN? ELKE DENKBARE OPLOSSING IS MOGELIJK. WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE NET ALS ONZE GESPECIALISEERDE DEALERS IN NEDERLAND EN BELGIË