Bel ons:

077 3230032

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen met betrekking tot onze schuifdeurkasten op maat

Hoe bepaal ik de diepte van mijn schuifdeurkast ?

Wij adviseren voor een garderobekast een totale diepte van 67,5 cm. De kleding kan dan mooi hangen. Het kastinterieur zelf maken we op een standaard diepte van 50 cm. Uiteraard bent u ook hier vrij in om een andere diepte maat te kiezen. Mocht u de legplanken dieper willen hebben , bijvoorbeeld 60 cm. dan wordt de totale diepte incl schuifdeuren 77,5 cm. Mocht u bijv. Een boekenkast willen hebben dan heeft u aan een totale diepte van 45 cm. al voldoende. U ziet de diepte van de beoogde wand kunt u helemaal zelf bepalen.

Tot welke hoogte kunnen de kasten worden gemaakt ?

Onze kastwanden worden in principe kamerhoog gemaakt. De schuifdeuren kunnen op vrijwel ieder hoogte worden gemaakt . Houdt u er dan wel rekening mee dat we dan ook weer de deuren in vlakken verdelen i.v.m.de stabiliteit. Is uw slaapkamer bijv. 350 cm. hoog dan adviseren we de deur mimimaal van 2 dwarsprofielen te voorzien. Onze kastinterieurs kunnen tot een hoogte van 275 cm. zonder meer geleverd worden. Ander hoogte maten in overleg.

Tot welke breedte kan een schuifdeur worden gemaakt?

Afhankelijk van het systeem waarvoor u kiest, kunnen we een deur tot 200 cm. maken. Bij een kamerhoge deur in een extra breedtemaat adviseren we gebruik te maken van een of meerdere vlakverdelingen ( d.m.v. dwarsprofielen) voor de stabiliteit.

Welke hoogte heb ik nodig om mijn kleding op te hangen ?

Dit is uiteraard afhankelijk van uw eigen lengte. Bij heren geven wij het advies voor het hangen van overhemden,en blazers ,een hoogte van 110cm. aan te houden. Pantalons , dubbel gehangen 75 cm. Voor dames ,blousen en rokken 100 cm. en jurken +/- 140 cm. Avondjurken hebben uiteraard meer hoogte nodig.Extra handigheid zijn o.a. de garderobeliften en de uitschuifbare pantalonrekken, in verschillende uitvoeringen.De garderobeliften creeeren extra hangruimte ,daar deze bovenin het interieur gemonteerd worden.Pantalonrekken kunnen al gemonteerd worden vanaf een inbouwbreedte van 35 cm. Hierin kunnen achterelkaar15 pantalons gehangen worden. Praktisch in gebruik door de losse pantalonhangers.

Wat zijn handige accessoires?

Uitschuifbare schoenenrekken, worden tot 100 cm. op maat ingebouwd, hierin kunt u 2 paar schoenen achterelkaar zetten. Bij deze afmeting kunt u 10 paar schoenen opbergen. Uittrekbare passpiegel , neemt geen plaats inbeslag .Uitschuifbaar stropdassenrek of riemenmolen.

Wat doe ik met verlichting?

We hebben diverse spots voor bevestiging boven het schuifdeurfront. Deze boogspots worden tussen bovenrails en plafond bevestigd. Mooie pendels met ledverlichting in RVS Ledstrip voor bevestiging achter bovenrails,geeft goede verlichting van het kastinterieur Voor in de inloopkast hebben we een Ledstrip voor bevestiging tegen het verticale tussenpaneel. We hebben zelfs ledtegels , in verschillende maten leverbaar, voor bevestiging tegen plafond.

Staat uw antwoord er niet bij?

Stel dan hier uw vraag " > hier uw vraag" > Stel dan hier uw vraag