Bel ons:

077 3230032

Wat bieden we

Kwaliteit

De producten van Winia worden volledig in eigen huis vervaardigt. We werken uitsluitend met de beste materialen en vakmensen waardoor we moeiteloos een garantie van 10 jaar kunnen geven.

Duurzame materialen

De materialen die gebruikt worden voor de verschillende kasten en systemen.

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Wanneer u kiest voor een Winia kast mag u rekenen op de beste service van begin tot eind. We denken graag met u mee en ontnemen zoveel mogelijk zorgen waar mogelijk. De kast zal altijd geplaatst worden door een van onze eigen vakkundige monteurs.

Waarom Winia

Ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ontwerp, distributie en productie van maatwerkkasten behoort Winia tot de top van de Nederlandse maatwerkindustrie. Waarbij alles in eigen huis wordt vervaardigt.

Persoonlijke service

Een kast van Winia wordt volledig naar uw wensen en dromen vervaardigt. Van begin tot eind zult u genieten van een unieke persoonlijke service. Ook na de oplevering.

Betaalbare oplossingen

Een kast van Winia kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Kwaliteit wordt ten allen tijde gegarandeerd.

Professioneel advies

Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze professionele interieur adviseurs en kom achter de tal van mogelijkheden, combinaties en technieken die Winia te bieden heeft.