Bel ons:

077 3230032

Inloopkasten

Inloopkast op maat - uniek maatwerk

Natuurlijk droomt iedereen van een inbouwkast op maat te laten maken met een zee aan ruimte. Helaas is er echter niet altijd voldoende ruimte voor een dergelijke luxe. Is een standaard kledingkast dan het enige alternatief? Is er geen andere oplossing dan een massief en onflexibel meubel dat uw ruimte domineert. Innovatieve en vernuftige kastideeƫn zijn gevraagd. Een inloopkast op maat is een absolute favoriet op het gebied van opberggemak en bewegingsvrijheid. Zelfs in een kleine ruimte kan, door handig gebruik te maken van materialen en maatvoering, een functionele inbouwkast onder een schuin dak of recht dak ontstaan voor het uitzoeken en opbergen van al uw kleding, schoenen en accessoires. Een grote variatie en allerlei handige snufjes zorgen voor een optimale inrichting van uw kast. Er is voor al uw opbergproblemen een oplossing te vinden; meerdere zelfs! Wat dacht u bijvoorbeeld van uittrekbare rekken voor pantalons of schoenen, stropdasrekken, riemenrekken en wij hebben zelfs een uittrekbare passpiegel voor u.

Inloopkast onder schuin dak

Onder bijvoorbeeld een schuin dak is een inbouwkast op maat nodig. Wij maken dit volledig op maat, naar uw wens. Zoals wel meer trends is ook de inbouwkast overgewaaid uit de VS. Bijvoorbeeld een inbouwkast in een slaapkamer. Hoewel de Nederlandse huizen in de regel kleiner zijn, stijgt in Nederland de vraag naar deze kasten.

Meer weten?

Met ruim 60 gespecialiseerde dealers door heel Nederland en Belgiƫ is er altijd een WINIA dealer voor uw inbouwkast op maat bij u in de buurt.

Stel een vraag of maak een afspraak

  Uw Naam*

  Uw Email*

  Uw Telefoonnummer*

  Uw vraag

  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  Comments are closed.